Van Cleef & Arpels-cat VarumÀrken

Van Cleef & Arpels Neroli Amara Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Van Cleef & Arpels. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Van Cleef & Arpels Neroli Amara Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Van Cleef & Arpels Neroli Amara Eau de Parfum

 

 

 

DĂ€rför, nĂ€r juveleraren bestĂ€mde sig för att Ă€gna sig Ă„t parfymvĂ€rlden, var det bara naturligt att han behöll denna kĂ€lla till kreativitet. Naturen har fött ett av de mest prestigefyllda olfaktoriska sortimentet: Extraordinary Collection. Sedan 2009 har denna doftblandning glĂ€djat fina doftkĂ€nnare. Än idag berikas den med en ny komposition som heter NĂ©roli Amara.

Den extraordinÀra samlingen av Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels Extraordinary Collection Àr en hyllning till Van Cleef & Arpels High Jewellery, men ocksÄ till naturen. Det Àr en samling prestigefyllda parfymer, med ikoniska rÄvaror som anvÀnds av parfymerar, arbetade hÀr i sitt vackraste uttryck. Var och en av juicerna i Van Cleef & Arpels Extraordinary Collection erbjuder ett rent och sÀrskilt utfört arbete. Denna essens innehÄller all fascination för naturen frÄn Van Cleef & Arpels. Faktum Àr att varumÀrket har gjort henne till sin huvudsakliga inspirationskÀlla och avslöjar för vÀrlden sin subtila balans mellan styrka och brÀcklighet. Neroli Amara Àr en doft som, liksom alla Van Cleef & Arpels-juicer, tackar ett universum i stÀndig utveckling och evig förnyelse. Resultatet Àr hÀrlig, vÀlvillig och strÄlande andedrÀkt. Il Néroli Amara Àr en ömtÄlig och majestÀtisk komposition, lika strÄlande som den sorglösa skönheten i en oÀndlig förnyad vÄr.

Neroli Amaras solandning

Nya NĂ©roli Amara av Van Cleef & Arpels Ă€r inspirerad av ett av de mest ikoniska parfymmaterialen: neroli. Denna ingrediens Ă€r namnet pĂ„ den eteriska oljan som erhĂ„llits genom destillation av apelsinblom. DĂ€rför Ă€r det emot den absoluta apelsinblomningen, som erhĂ„lls genom extraktion. Neroli avger hĂ€r en mjuk, blommig arom, frĂ€sch och delikat kryddig. Designad av Quentin Bisch, Ă€r denna doft inspirerad av en prinsessas kĂ€rlek till denna blomma. Naturligtvis markeras neroli hĂ€r och förstĂ€rks med andra ingredienser. Bergamott, citron och mandarin framhĂ€ver dess friskhet i MedelhavsomrĂ„det och citrus. Svartpeppar ger emellertid fler nyanser till denna doft. Gör det varmare och ljusare. Slutligen slutar NĂ©roli Amara med en trĂ€ig doft av cypress. Allt presenteras för oss i en 75 ml flaska, vars design Ă€r identisk för alla kompositionerna i Extraordinary Collection. Återigen handlar det om Ă€kthet och balans. NĂ©roli Amara-flaskan Ă€r full av transparens och nykterhet. Det pĂ„förs av ditt glas. Basen Ă€r graverad med initialerna till Van Cleef & Arpels. Det finns ingen överflödig detalj och den hĂ€r behĂ„llaren verkar vara utformad för att spĂ€nna över tiderna utan att nĂ„gonsin gĂ„ ur stil.

Leave a Reply