Van Cleef & Arpels-cat VarumÀrken

Van Cleef & Arpels Orchid Vanilla Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Van Cleef & Arpels. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Van Cleef & Arpels Orchid Vanilla Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Van Cleef & Arpels Orchid Vanilla Eau de Parfum

 

 

 

Van Cleef & Arpels-huset Àr ursprunget till originalskapelser som «blixtlÄshalsbandet», 30,82 karat «Blue Heart» -diamanten eller till och med «Blue Princess» -safiren. 1976 överraskade smyckeshuset med sin första parfym «First». 2009 presenterade Van Cleef & Arpels «Orchidée Vanille», en doft frÄn «Extraordinary Collection».

Vanilj Orchid en mÄngfacetterad vanilj med Van Cleef & Arpels

Smyckehusets ”Extraordinary Collection” syftar till att hedra en Ă€del och extraordinĂ€r ingrediens. «OrchidĂ©e Vanille» Ă€r en kĂ€nslomĂ€ssig doft, full av charm och magi. Vaniljens exotism avslöjas hĂ€r i alla dess aspekter. Parfymeren som förestĂ€llde sig «OrchidĂ©e Vanille» ville erbjuda en frĂ€sch och sensuell tolkning som vĂ€ckte en berusande orientalisk resa. Med sin mycket djupa köttsida sublimerar «OrchidĂ©e Vanille» kvinnorna som bĂ€r den. Elegant, smidig och slö, den hĂ€r doften kunde inte vara mer utsökt. «OrchidĂ©e Vanille» verkar vara en inbjudan att resa, en resa inspirerad av naturen, en resa som tar oss till en vĂ€rld av exotisk sensualitet.

Gourmetanteckningarna av Vanilla Orchid-parfym

Vanilj hÀr Àr intensivt beroendeframkallande. Oavsett vilken fasett den avslöjar för oss kan vi inte komma bort frÄn lukten av samma vanilj. Mjuk och varm vanilj Ätföljs hÀr av blommiga, fruktiga och trÀaktiga toner, vagga av smala muskler. Han Àr en parfymör som kÀnner vanilj perfekt, Randa Hammami, som Àr ursprunget till denna komposition. «Orchidée Vanille» börjar med fruktiga toner, som mandarin och litchi, som sedan ger en smak av exotism. I hjÀrtat Àr vanilj vÀxelvis söt, söt, blommig eller fruktig, blandad med bulgarisk ros och violett blomma. Slutligen blir basen av «Vanilla Orchid» pulverformig, slÀt och söt, eftersom den bestÄr av tolu balsam, cedertrÀ och vita muskler. Den ikoniska flaskan ser ut som alla flaskor i «Extraordinary Collection». RektangulÀr i form, det presenterar ett imponerande glas. I mitten anger en nykter upphöjd etikett parfymens namn samt ett nummer. Det senare motsvarar det testnummer som Van Cleef & Arpels valt.

En underbar del av Extraordinary Collection 
 OrchidĂ©e Vanille. HĂ€r Ă€r vanilj centrum för uppmĂ€rksamhet och avslöjar dess mest intima hemligheter. Dess sammansĂ€ttning gör vanilj mer beroendeframkallande Ă€n nĂ„gonsin. Dess anteckningar, pĂ„ en gĂ„ng söta, fruktiga och smidiga, gör «Vanilla Orchid» till en av de mest magiska essenser i Extraordinary Collection.

Leave a Reply