VarumÀrken Viktor & Rolf-cat

Viktor & Rolf Bonbon Pink Bow eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Viktor & Rolf. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Viktor & Rolf Bonbon Pink Bow eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Viktor & Rolf Bonbon Pink Bow eau de parfum

 

 

 

Ett högsta nöje som bara tillhör henne och avslöjar hennes egen historia. Dessutom verkar det som om ett nytt kapitel i denna berÀttelse skrivs idag. Faktum Àr att Viktor & Rolf just har meddelat den kommande utgÄvan av en begrÀnsad upplaga av deras berömda doft. Den hÀr heter Bonbon Pink Bow och den lovar att vara minst lika beroendeframkallande som sin föregÄngare.

Smaken av nya Viktor & Rolf Bonbon

För att skapa denna nya doft valde Viktor & Rolf helt enkelt att kalla in de tvÄ parfymerna som redan hade arbetat med designen av sin föregÄngare. SÄledes Àr Bonbon Pink Bow ett verk av Cécile Matton och Serge Majoullier. Det Àr dÀrför det pÄverkar sina tvÄ mycket olika skapare. Serge Majoullier sÀger att han Àr fascinerad av naturen. Men han gillar sÀrskilt gourmetparfymer. Cécile Matton, för sin del, uppskattar sÀrskilt arbetet med trÀaktiga smaker. DÀrför Àr det lite av hans kÀrlek till dessa rÄvaror som vi hittar i den nya glamorösa och konceptuella doften frÄn Viktor & Rolf. Bonbon Pink Bow börjar med en frÀsch och energigivande citrusblandning. Dessutom innehÄller den mandarin och apelsin. Persikan Ä andra sidan ger den ett mer sammetslen och saftigt utseende. DÄ framtrÀder den ikoniska delikatessen i Bonbon-samlingen. Bonbon Pink Bow utvecklas kring ett karamellbaserat hjÀrta. Det Àr dock associerat med den överdÄdiga rikedomen av jasmin och apelsinblommans solsken. Allt blir sÀrskilt sött, blommigt, mjukt och pulverformigt. Sedan glider ensemblen gradvis mot en djupare och mer omslutande botten. InnehÄller bÀrnsten, sandeltrÀ och guaiack. Bonbon Pink Bow slutar med en sensuell, animalistisk kÀnsla som hÀrrör frÄn mysk.

Den mycket festliga designen av den nya Bonbon Pink Bow

Om Bonbon redan erbjöd oss ​​en helt fascinerande bild, verkar det som om Bonbon Pink Bow förverkligar denna effekt till sin höjdpunkt. Faktum Ă€r att hon Ă„teranvĂ€nder sin Ă€ldres utseende medan hon parar ihop den med en ljusrosa krombĂ„ge pĂ„ nacken. DĂ€rför Ă€r det tvĂ„ liknande former som ekas hĂ€r. Bonbon Pink Bow Ă€r ett rent nöje att se sĂ„vĂ€l som att det Ă€r resultatet av en riktig teknisk bedrift. Han presenterar oss för helt exceptionellt glasblĂ„sningsarbete och allt Ă€r i ideala proportioner. Dessutom Ă€r dess saliverande rosa fĂ€rg en riktig uppmaning. Allt framkallar omedelbart en söt smak, en överblick. Satsen spelar ocksĂ„ subtilt mellan nyanser och veck. Dessutom formar Bonbon Pink Bow oundvikligen en vĂ€rld av haute couture frĂ„n Viktor & Rolfs hus. Återigen slog varumĂ€rket mycket hĂ„rt och tĂ€nker inte lĂ€mna oss likgiltiga.

Leave a Reply