VarumÀrken Viktor & Rolf-cat

Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Viktor & Rolf. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom Eau de Toilette

 

 

 

Deras likhet Ă€r inte bara fysisk utan intim, för de Ă€lskar samma saker, konst, sömnad, skönhet, mode 
 Viktor & Rolf modehus skapades 1993 och slutar aldrig att förvĂ„na oss. År 2005 skapade parfymen «Flowerbomb» evenemanget med blommigt granatĂ€pple, som visar sig vara en enorm bukett av sensationer. I början av 2017 erbjuder Viktor & Rolf en variation av denna stjĂ€rndoft «Flowerbomb Bloom», en luftigare version Ă€n sin föregĂ„ngare.

Viktor och Rolfs bomb

2005 blev överraskningen total nĂ€r Viktor & Rolf presenterade «Flowerbomb». Mer Ă€n bara en doft, den senare visar sig vara en sann livsfilosofi. Mellan det verkliga och det imaginĂ€ra, det fantastiska och det klassiska förvĂ„nar «Flowerbomb» sinnena. Viktor & Rolf definierar «Flowerbomb» som ett beroendeframkallande blommigt explosivt. Om detta Ă€mne lĂ€gger de till «En parfym Ă€r den öppna dörren för att undra 
 LĂ€nge magin.» Denna blombomb blir negativ till positiv, sorg till glĂ€dje, olycka till lycka. Det Ă€r en magisk bomb. Baserat pĂ„ denna framgĂ„ng presenterar Viktor & Rolf «Flowerbomb Bloom». Denna nya variant Ă€r svalare, luftigare. Denna eau de toilette tar upp sina föregĂ„ngares egenskaper, uppfriskad av nya drag av frukt, citrus och flytande luft.

De friska och saftiga tonerna av Flowerbomb Bloom

«Flowerbomb Bloom» definieras som energisk och optimistisk. Det Àr Domitille Bertiers nÀsa som ligger till grund för denna skapelse, och hon bekrÀftar «Mantran för denna parfym Àr att göra det omöjliga möjligt och att se vÄren med den första blomman pÄ vintern». «Flowerbomb Bloom» öppnar med mycket frÀscha och fruktiga toner av mandarin och granatÀpple. HjÀrtat Àr en underbar bukett blommor som bestÄr av freesia, damastroser och jasmin. Dessa Àr förknippade med en ny ingrediens «flytande luft». Det senare anvÀnds hÀr för första gÄngen. Den flytande luften erbjuder sedan en friskhet, dess arom jÀmfört med luften i en bergstopp. NÀr det gÀller flaskan tar den sin föregÄngares linjer i en mer lÄngstrÀckt version, men lika feminin.

«Flowerbomb Bloom» Ă€r en luftig och fruktig variation av «Flowerbomb». Viktor & Rolf-pumpen Ă€r svalare tack vare en ny ingrediens, flytande luft. Återigen erbjuder mode «Dupont och Dupont» oss en explosion av lycka.

Leave a Reply