VarumÀrken Yves Saint Laurent-cat

Yves Saint Laurent Black Opium Exotic Night eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Yves Saint Laurent. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Yves Saint Laurent Black Opium Exotic Night eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Yves Saint Laurent Black Opium Exotic Night eau de parfum

 

 

 

Chockerande för vissa. Fascinerande för andra. Opium har överlevt Ă„rtionden för att bli en av de bĂ€sta juicerna i kvinnans parfymeris historia. 2014: Black Opium lyfter fram denna fantastiska doft och Ă„teruppfinner den för dagens kvinnor. Återigen Ă€r denna juice bland de mest populĂ€ra essenser pĂ„ planeten. För att fira sin Ă€ra erbjuder Yves Saint-Laurent dig den hĂ€r gĂ„ngen en originalflaska. Fokusera pĂ„ Black Opium Exotic Night, en begrĂ€nsad upplaga av denna doft av kvinnodoftar.

Black Opium Exotic Night, doften av en farligt förförisk kvinna

Black Opium Exotic Night Ă€r en komposition avsedd för en sorglös, lite ungdomlig kvinna som gillar att möta nya och galnare utmaningar. Black Opium Exotic Night flörtar med det förbjudna och verkar styras enbart av hennes önskemĂ„l. Kvinnan som anvĂ€nder denna parfym befriar sig frĂ„n alla begrĂ€nsningar och nĂ€rmar sig livet impulsivt. Black Opium Exotic Night Ă€r en vĂ€ldigt energigivande doft för alla som inte tĂ„l den och som framför allt föresprĂ„kar rörelse. Återigen tar han oss med pĂ„ ett nytt Ă€ventyr och lĂ€mnar urbana raseri för en mer frodig skog.

Black Opium Exotic Night, ett blommigt kaffe

Black Opium Exotic Night Àr en parfym som inte saknar temperament och vars arom kretsar frÀmst kring kaffe. Black Opium Exotic Night spricker med energi och spelar pÄ ett ganska mörkt register och utmanar kryddarnas livfulla intensitet och i synnerhet rosa bÀr. För att fÄ mer sötma mjukas denna doft dock med nÄgra vita blommor, som jasmin eller apelsinblomma. Dessa ingredienser Àr plagget för all din kvinnlighet. Ett blÀndande pÀron bjuder in sig till sina toppnoter för ökat nöje, samtidigt som det bÀrs av en svavelhaltig vanilj. Slutligen, som för att Äterigen bekrÀfta sin starka karaktÀr, avslutas Black Opium Exotic Night med en allians av cedertrÀ och patchouli, ingredienser av exceptionell uthÄllighet, som ger tillbaka mysteriet och elegansen hÀr.

Den nya flaskan Black Opium Exotic Night

Vi kan bara upptÀcka den sanna nyheten i Black Opium Exotic Night: dess flaska. Om den hÀr verkar konstigt bekant, anta en helt annan stil Àn dess föregÄngare. Den hÀr begrÀnsade upplagan verkar ha tagit pÄ sig sin festliga outfit och förlitat sig mer Àn nÄgonsin pÄ paljetter. Den senare bildar palmblad pÄ alla dess vÀggar. Leker med ett spel av ljus och skugga, dessa mousserande vÀxter visas i ett lite rosa genomskinligt glas. En lysande hytt finns alltid i mitten av denna flaska. Det verkar öppna ett fönster pÄ parfymen den innehÄller. DrÀkten kröns av en liten svart keps, som om natten lÄngsamt föll pÄ Yves Saint-Laurents lÀgenhet.

Leave a Reply