VarumÀrken Zadig & Voltaire-cat

Zadig & Voltaire La Purity Tome 1 Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Zadig & Voltaire. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Zadig & Voltaire La Purity Tome 1 Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Zadig & Voltaire La Purity Tome 1 Eau de Toilette

 

 

 

SÄ lÄt oss börja med att introducera Volym 1 av Zadig & Voltaire. Det Àr en doft baserad pÄ mjölk och patchouli och avsedd för bÄde mÀn och kvinnor. SÄ lÄt oss titta nÀrmare pÄ dess sammansÀttning och design.

Ta 1 La Purity, en doft som Àr mycket inspirerad av hans Àldste

Purity av Zadig & Voltaire Ă€r verkligen en unik doft. Å andra sidan Ă€r den inspirerad av ursprunget till parfymeriet Zadig & Voltaire. För att bĂ€ttre förstĂ„ dess universum Ă€r det tillrĂ„dligt att spĂ„ra tecknet pĂ„ luktnivĂ„. Faktum Ă€r att Zadig & Voltaire alltid har velat lysa inom parfymeriet. DĂ€rför Ă„tföljdes hennes haute couture-skapelser för första gĂ„ngen av en parfym. Denna ursprungliga sammansĂ€ttning kallades Patchou’Lait och baserades pĂ„ ett patchouli-avtal associerat med mjölk. IdĂ©n var mycket innovativ men fick mycket begrĂ€nsad framgĂ„ng. Senare bestĂ€mde Zadig & Voltaire sig för att prova experimentet igen, den hĂ€r gĂ„ngen förenade han sig med Clarins. Det var parfymern Nathalie Lorson som var ansvarig för denna skapelse. Han bestĂ€mde sig för att inspireras av den första Patchou’Lait men att utveckla en moderlig och mjölkaktig feminin version Ă„tföljd av en mer rökig och trĂ€ig maskulin utgĂ„va. Idag verkar Take 1 La Purity samla dessa tvĂ„ dofter i ett nytt androgynt recept. Vi har i vĂ„ra hĂ€nder en pulverformig, mjölkaktig och omslutande juice. Det börjar med en mycket ny kĂ€nsla av bergamott, en citrus frĂ„n korsningen mellan citron och bitter apelsin. Mjölk upptrĂ€der under tiden i ditt hjĂ€rta. Det Ă€r förknippat med den mest exotiska och mystiska kraften i patchouli. Slutligen slutar Zadig & Voltaires La Purity Tome 1 med en krĂ€mig sandeltrĂ€bris. Resultatet Ă€r en doft «av karaktĂ€r med frĂ€scha och bekymmerslösa nyanser».

Det minimalistiska utseendet pÄ La Purity-parfym frÄn Zadig & Voltaire

Som vanligt levereras Tome 1 La Purity av Zadig & Voltaire i en flaska med en mycket minimalistisk design. Helt lackerad i vitt, dess behÄllare Àr enkelt dekorerad med en etikett pÄ framsidan, vars skrift omedelbart liknar en ordboks. Idén Àr dÀr och La Purity Tome 1 vill verkligen framkalla litteraturvÀrlden. Dessutom Àr det inte första gÄngen som Zadig & Voltaire etablerar sambandet mellan dessa tvÄ vÀrldar. Denna effekt accentueras ytterligare av förpackningen av denna parfym. Det finns i ett inbunden fodral som liknar en bok. DÀrefter kan de tre parfymerna Zadig & Voltaire bilda en samling med flera volymer. SÄ vad vÀntar du pÄ att börja lÀsa?

Leave a Reply